HIRDETŐK RÉSZÉRE

Kedves Leendő Partnereink!

A jelenlegi,hazánkban működő hirdetői oldalak tartalmai több,mint 40%-ban hamisak,megtévesztőek,alaptalanok. Úgy gondoljuk,itt az ideje az itthoni piac kiszélesítése olyan palettával,ami teljes mértékben kielégítik a látogatói igényeket. Oldalunk jogi és pénzügyi mecénásai Dubaiban escort cégeket működtetnek,ezáltal stabil háttérrel rendelkezünk, üzemeltetői részről pedig a piacot jól ismerő személyek irányításában bízunk. Kizárólag olyan hirdetőkkel fogunk kapcsolatba kerülni,akik megrendíthetetlen és igaz ajánlásokkal rendelkeznek a látógatók részéről.

Figyelem!

A hirdetőknek szóló tájékoztatót kérlek olvassátok el!
Amennyiben a jelentkezésed visszautasítjuk, annak oka van.
A jólányok.com célja nem az, hogy bárki felkerüljön az oldalra.
Tartsd tiszteletben, hogy a színvonal megtartása sokkal fontosabb nekünk, minthogy válogatás és szelekció nélkül felkerülj!
Köszönjük a megértésed!

Újdonság !!!

Jelenleg tesztelés alatt van az Audio Promo,ezzel a Nálunk hirdetők lehetőséget kapnak az adatlapjukon

rövid hangüzenetet elhelyezni a látogatók részére!

Ez olyan lesz,mint egy rádióreklám, a saját hangoddal feltöltött bemutatkozást szolgálja!

 

Hirdetési ajánlatok e-mailben kérhetők keress minket:

Levélben – Enikő , Admin : jolanyokadm@gmail.com

Telefonon- Managment, Hirdetés: +36-70-6223253

Hirdetőknek külön tájékoztatás

A Hirdetőként történő regisztrációval elfogadod az Általános Szerződési Feltételek Hirdetőkre vonatkozó rendelkezéseit.
Ezek közül a legfontosabbak:
– csak saját, valós fényképet tölthetsz fel, amin Te szerepelsz,
– csak a saját elérhetőséged adhatod meg,
– Elfogadod, hogy az1999. évi LXXV. törvény 11. § alapján
“Tilos írásban, kép- vagy hangrögzítő, illetve más berendezés útján más személy szexuális szolgáltatását felajánlani, azt reklámozni vagy ilyen cselekményekben közreműködni.”
– illetve az 2008. évi XLVIII. törvény 9. § (2) bekezdés alapján
“Tilos a szexuális szolgáltatás reklámja. A szexuális szolgáltatás fogalmát és reklámozásának további korlátozásait külön törvény állapítja meg.”
– így szexuális szolgáltatást nem kínálhatsz, és nem nyújthatsz,
– felelős vagy az általad elhelyezett tartalomért,
– adataidat bizalmasan kezeljük (kivéve azokat, amelyeket nyilvánosként megjelölsz)
– a Regisztrált Felhasználók értékelést írhatnak az általad elhelyezett hirdetéshez (ha nem tiltod le ezt a lehetőséget).

Adatkezelési szabályzat

Az adatkezelés megnevezése

Az adatkezelés a felhasználók önkéntes, tájékozott, és határozott hozzájárulása alapján az adatkezelő által üzemeltetett Rendszer felhasználói esetében.

Az adatkezelés jogalapja

Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény, Infotv. alapján az érintett önkéntes hozzájárulása.

A kezelt adatok köre

A felhasználó által választott hozzáférési szinttől függően megadott e-mail cím és / vagy felhasználói név és jelszó.

A felhasználó döntése alapján a Saját adatok menüpontban megadott látható és mások számára nem látható adatok.

A rendszer használata során rögzítésre kerül a Felhasználó számítógépének IP-címe, a látogatás kezdő és befejező időpontja, illetve egyes esetekben – a felhasználó számítógépének beállításától függően – a böngésző és az operációs rendszer típusa. Ezen adatokat a rendszer automatikusan naplózza.

Az adatkezelés célja

A felhasználó által megadott e-mail cím és / vagy felhasználói név és jelszó esetében az adatok kezelésének célja a felhasználó azonosítása.

A Saját adatok menüpontban megadott látható és mások számára nem látható adatok estében a Felhasználók azonosítása, információ és segítségnyújtás partnerválasztásban.

Az adatkezelő a megjelölt céloktól eltérő célra a személyes adatokat nem használja. Személyes adatokat harmadik személyeknek csak a felhasználó előzetes és tájékozott hozzájárulása esetén adunk át. Ez nem vonatkozik az esetleges, törvény alapján kötelező adattovábbításokra.

Az adatkezelés időtartama

A felhasználó által kötelezően megadott adatok esetében a személyes adatokat a Szolgáltató addig kezeli, amíg a jelen Általános Szerződési Feltételek és az Adatkezelési szabályzat szerint nem kéri az adatok anonimizálását, az azonosító adatok törlését. A felhasználó önkéntes döntése alapján, törlési igényének beérkezésétől számított 8 munkanapon belül töröljük az adatokat.

A felhasználó döntése alapján a Saját adatok menüpontban megadott látható és mások számára nem látható adatok esetében, amíg a Felhasználó döntése alapján azokat a profiljában megjeleníti, amíg a szolgáltató által biztosított leiratkozási lehetőséggel a felhasználó nem él.

A rendszer használata során a naplófájlban rögzítésre kerülő adatok esetében a látogatástól számított 3 évig tárolja a rendszer az adatokat.

A személyes adatok törlése

A törlési igényt e-mailben a jolanyokadm@gmail.com címre kell eljuttatni. A Szolgáltató a törlési igény beérkezésétől számított 8 munkanapon belül törli az Általános Szerződési Feltételek és az Adatkezelési szabályzat törlendőként megjelölt az adatokat. Ezen kívül lehetőség van a Beállítások menüpontban a Regisztráció törlése funkcióval is minden adatot és képet törölni.

Az Adatkezelési szabályzat módosításának lehetősége

A Szolgáltató fenntartja a jogot, hogy jelen adatkezelési szabályzatot a Felhasználók előzetes, a weboldalon keresztültörténő értesítése mellett egyoldalúan módosítsa. A szolgáltatásnak a módosítás hatálybalépését követő használatával elfogadod a módosított Adatkezelési szabályzatot.

A felhasználók jogai személyes adataik kezelésével kapcsolatban

Személyes adatai kezeléséről a felhasználók tájékoztatást kérhetnek. Az adatkezelő kérésre tájékoztatást ad az érintettnek az általa kezelt adatairól, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról, az adatfeldolgozó nevéről, címéről (székhelyéről) és az adatkezeléssel összefüggő tevékenységéről, továbbá arról, hogy kik és milyen célból kapják vagy kapták meg az adatokat. A tájékoztatás iránti kérelmet e-mailben az jolanyokadm@gmail.com címre kell eljuttatni, amire 8 munkanapon belül választ kap az érintett. A felhasználók kérhetik adataik törlését, az adatkezelés időtartama pont alatt meghatározottak szerint.

JOGORVOSLAT
Érvényesítési lehetőség: a PTK. ide vonatkozó rendelkezései alapján történik az ÁSZF-ben megnevezett bíróságokon, valamint kérhető a N.H.M.M. segítsége  is!

Elmúltál 18 éves?

Figyelem! Ez a tartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz.Kattintással belépsz és a Belépéssel kijelented, hogy elmúltál 18 éves.