Kedves Látogatók!

Üdvözlünk Titeket!

Reprezentatív oldalunkat azért hoztuk létre,hogy az igazán jólányok hirdetései eljuthassanak a megfelelő színvonalú partner keresőkhöz.

A  jólányok.com célja, hogy az igazi,valós ,budapesti szexpartner keresők, és erotikus masszázskeresők ,valamint vidéki partnerkeresők egymásra találjanak végre egy olyan oldalon,ami stabil hirdetőkkel és látogatói bázissal rendelkezik,szemben másokéval,ahol az anyagiak dominálnak,és ellenőrizhetetlenül raknak ki Hirdetőket a felületükre!

Portálunk tulajdonosai Abu-Dhabi cégvezetők ill befektetők,üzemeltetői pedig jól ismerik ezt a piacot,továbbá konkurens oldalak éles szemű és eszű fő látogatói is a segítségünkre lesznek,hogy tényleg ne kerülhessen rossz hirdető a jólányok.com-ra!

Pontos  információkkal szolgálunk a hirdetőkről, hogy mindenki megtalálhassa a  számára megfelelő partnert. Az ismerkedés kizárólag szimpátia alapján történik,anyagiak nélkül! Minden Hirdetőnk élő és igaz ajánlással rendelkezik a részünkről!

A jólányok.com szigorú belső nyilvántartással rendelkezik a korrekt és a látogatók által nem javasolt női hirdetőkről!

Semmilyen körülmények között nem fogjuk engedni,hogy hiteltelen vagy nem valós személyek hirdessenek az oldalon, részükre az interneten ,máshol ,bármikor teret adnak,mi nem fogunk!
Regisztrált látogatók az oldalunkon biztonsággal böngészhetnek!

Hirdetések

A hirdetések  kategóriákban találhatóak: 1. Szexpartner, 2. Vidéki lányok, 3. Escort(hazai és globális), 4. Masszázs

Az utóbbiba csak és kizárólag olyan masszás lányokat várunk,akik franciával együtt szolgáltatnak,akik csak simogatnak vagy kézi levezetéssel fejezik be,azoknak van egyéb lehetőségük máshol,őket nem is preferáljuk ezen az oldalon!

Jogot formálunk arra,hogy a szolgáltatói piacon CSAK az általunk valódinak ítélt Hirdetőkkel létesítsünk kapcsolatot,a nem valós,kamus,megbízhatatlan lányok SOHA nem fognak lehetőséget kapni nálunk!

De! Hibázhatunk mi is,és ha igazad lesz,hogy nem figyeltünk ezekre,vagy a hirdető nem azonos az adatlap tulajdonosával,eljuttatunk részedre húszezer forint készpénzt!

Célunk az,hogy végre tényleg jólányokkal találkozzatok egy olyan erotikus online felületen,ahol erős szűrőt alkalmazunk és elvárásokat támasztunk a Hirdetők irányába.Tartani fogjuk az erősségünk,nem fogunk  szinvonaltalan és valótlan lányokkal hirdettetni,arra ott van az összes többi hazai webpage.

Oldalunkat igyekszünk napi szinten karbantartani,elsősorban tecnikailag,képzett informatikusok segítségével,tartalmilag  pedig  a piacot jól ismerő személyek odafigyelésével. Ötletekkel,véleménnyel bombázhattok e-mailben.

Jó szórakozást Nektek!

Enikő,admina – jolanyokadm@gmail.com

Kattanj ránk!– jólányok.com

 

Elmúltál 18 éves?

Figyelem! Ez a tartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz.Kattintással belépsz és a Belépéssel kijelented, hogy elmúltál 18 éves.