Era

(15 vásárlói értékelés)

Piercinges 40+ os kiéhezett szőke
ERA – +36304608510

HÁZHOZ IS !!!

 

Leírás

Dunakeszin és 13 kerben
Gyertek,élvezzetek Engem!

Rólam! –

Era vagyok,jelenleg a 13 kerületben fogadlak,saját lakáson!

De utazhatok hozzád is,illetve hotelbe is!

Én mindenféle huncutságokra kapható vagyok!

Kérlek vedd figyelelembe,hogy van főállásom(vendéglátózok),tehát csak munkám előtt vagy után tudunk randizni!

Sajnos elhagyott a párom,és ebbe nem tudok belenyugodni,akkor is zaklattam,amikor másvalakije volt,de rájöttem hogy úgy bűnhődhetek ha engem is BASZTATNAK !!!!

Fiatalabb fiúkat is szívesen vállalok,idősebbek is jöhetnek!

Era termékről 15 értékelés

 1. pincerPeti

  seggbe? dehogy!! sose volt seggbekúrva
  csak szeretné
  én bottal se piszkálnám meg

 2. soldier

  Na baszod! Pont ilyen fogyatékos amatőr kurvákért vagyok oda teljesen + vissza! A pírszinges orrlyukán follyon kia a faroknedvem! Taknyosra szopatnám a buta fejét! Seggbe engedi?

 3. puncinyalo

  Amugy meg miskolciribi,azért mert agyatlan,és zaklatja az exét,én speciel bírom az ilyen hülyéket! Az hogy Budapest kurvája,azt lassan már mindenki tudja,azért mert orvosi segítséget nem kapott az agybajára,ki a faszt érdekel? Alkoholista- mondj egy olyan negyvenes,vagy huszas pinát,aki nem az,manapság az összes nő testileg-lelkileg kiégett és rozétől bűzlik a szája! Az hogy nincs esze,nem az én problémám,hanem az ő szégyene! puszillak

 4. puncinyalo

  várjál,röhögök!!! muhhaha-nyihaha

 5. miskolciribi

  Nagyon sok felnőtt rendelkezik mentális problémákkal,valószinű hogy ő se kért sose pszichiátriai segítséget, csak mert bolond azért nem kellene itt lejáratni,bár ezt neki el kell viselnie,ha ilyen helyeken hirdet!

 6. puncinyalo

  Na nehogy ! Én be akarom tenni tövig a gégéjére,hadd maradjon itt! Én is felhívtam,és tényleg hablatyol,a felét nem értem,de meglesssz az!!!

 7. miskolciribi

  Nagyon amatőr lehet a kisasszony! Hogy egyből profik között hirdet! Bár ha tényleg zaklatja az exét tíz éve,akkor ő is megérdemli hogy zaklassák kicsit,de szerintem mentálisan(is) gyenge,és ő ezt “élvezi”,,remélem kirúgják innen

 8. soldier

  Anál jobb,ha bolond! Rá vagyok izgulva teljesen!
  tárámm
  https://www.facebook.com/erika.garamvolgyi

 9. cicibaszo

  heheheee,,,Igazi istenbarma ez a picsa,de jól áll neki hogy ennyire zokni,régebben láttam a st-rt-prón is futatta magát és a szex-prón is! Régen ingyen baszott,de rájött hogy ezzel aprópénzt is lehet csinálni,csak hát szegényke pont nem az eszéről híres! Abba hülyült bele,hogy otthagyta a faszija,kb 10 éve,és azóta zaklatja a csávót! ahogy besenyőpista szólna- hááátnoooormális????

 10. puncinyalo

  Sokan tudjuk ki az a “bolond andika”,háttteskü,hogy a szellemi fogyatékos Erika is hasonló mentális zavarokkal küszködik

 11. soldier

  Tiéd a terep,öregharcos!
  Bár egy ilyen csajnak tuti büntetés az élete,na de aki qúúúrva,az kurvaaa,Torrente is measzondta- “Ha meg kell baszódni,akkor meg kell!!! baszódni!!!”

 12. puncinyalo

  Na de soldi,,,,,,,ez az idegbeteg picsa pszicho biztos nem iszik ilyen borokat,tuti elvan az 1200 ft-os sarki bóti rozéval!! ha-ha-ha,,végül is! Tényleg össze-viisza hablatyol a hülyéje,de tuti egyszer farkamra húzom a kurváját!

 13. cicibaszo

  Sziasztok! Kicsit ütődött a csaj,nagy nehezen elértem éjfél körül,de úgy beszél mint aki be van baszva,bár ez előny,mert két üveg balatoni rosé-ért baszható! A szopás nem az erőssége,de kit érdekel,ha nyolcezer forintért hátulról kúr6ó! Összességében egy pszichiátriai eset,de no para,amiért mentem,teljesült!

 14. soldier

  Nagyon nehezen veszi fel a telót,,,,,már nagyon megb—nám !!!

Mondd el a véleményed

Elmúltál 18 éves?

Figyelem! Ez a tartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz.Kattintással belépsz és a Belépéssel kijelented, hogy elmúltál 18 éves.